torsdag 1 januari 2015

Nytt år och nya möjligheter fortsätter...2015 :)


Ska jag vara ärlig så var tanken att detta inlägg skulle ha skrivits i förra men på nåt sätt fick jag mitt förra inlägg publicerat utan att jag hann blinka. Märks att det varit bloggtorka, har glömt hur man gör tydligen ;)

Stallets sommar cafe är nåt jag väntar på...krävs en hel del jobb först. Idag började dottern och jag riva upp gammal sliten plastmatta ur rummet där man som cafe gäst kommer att få sitta :)
Det var precis som jag anat att därunder fanns ett trägolv, mycket bättre i skick än vad jag trott. men full med målar sprättor, hmm? Ser ut som att nån målat taket och inte brytt sig om att täcka golvet...kanske det är så?

Renoveringen får ta den tid det tar och vi gör bara så lite som möjligt eftersom huset än så länge bara ska gå att vara i på sommaren. Det här blir stallägarens terapi tid...att bara få "måra" på i egen takt.

Flickorna som skall ha sommar cafet provbakar för fulla muggar...vilket betyder att stallägaren MÅSTE prov smaka ganska så mycket. Men det har jag inte så mycket emot ;)

Lägger med en dålig bild av trägolvet jag hitta...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar