måndag 27 februari 2012

Upptäcktsfärd i Forsby

Igår lastade vi in Bella & Mumrik i transporten och tog en tur till Forsby! När vi skulle iväg ville inte Bella gå in så vi fick kämpa en stund, hon tyckte det var lite för rörigt och mycket på gång runt transporten och hörde mer på vem som sprang runt och vad som hände utanför än vem som ville nåt där inne.. Till slut kom David som en räddande ängel och fick in henne på ett par minuter, tack David! Mumrik gick rakt in och tyckte det här var skojj... :)

Vi lastade ur hästarna hos min mans familj och passade på att ta en tur i skogen i solskenet.
 Sämre utsikt kunde man ha en solig söndagseftermiddag...
Mia kom skumppande efter oss på en PIGG Mumrik som tyckte det var JÄTTESKOJJ att upptäcka nya skogar... :D 

Sen var det dags för det egentliga målet för dagens utflykt...
...skomakeriet 
...fast i det här fallet var det nog bara avverkning på schemat eftersom våra vänner helst går barfota! :)


Bella stod snällt och väntade på sin kompis när hennes hovar var färdiga... äntligen hade de växt ut efter höstens slitningar så hon också kan gå barfota igen!

På väg hem stannade vi till vid husbygget och Bella och Mumrik fick ta sig en titt på sitt kommande hem. När det väl var dags att åka hem gick Bella rakt in i transporten, hon ville hem! Mumrik däremot hade gärna tagit sig en till upptäcktsfärd i skogen för han var mer koncentrerad på allt annat än att gå in... Det tog så länge så vi fick lasta ur Bella ett varv emellan och kämpa vidare med Mumrik, men efter ca 1,5h slit så var vi alla inne, och på väg hem... :)


Vi hade en riktigt rolig upptäcktsfärd i Forsby. :)

/Jenna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar